Nederlandse Vereniging voor Allergologie

The Dutch Society of Allergology

Vacatures Allergologie

In verband met naderende pensionering van de huidige allergoloog van het Zaans Medisch Centrum te Zaandam zoeken wij per 1 januari 2018 een enthousiaste en ondernemende

Chef de clinique ALLERGOLOGIE

0,5-1,0 fte

Over de unit/afdeling

De vakgroep allergologie bestaat uit 1 allergoloog (1,0 fte) die het vak in de volle breedte uitoefent. Er wordt gebruik gemaakt van een eczeemverpleegkundige, er bestaat intensieve samenwerking met de kinderafdeling (gezamenlijk poliklinisch spreekuur) en er is regionaal overleg met kinderartsen in Noord-Holland. Het ZMC vormt op het gebied van kinder-allergologie een supra-regionaal centrum. Ook is er een uitstekende relatie met aanpalende orgaanspecialisten en internisten.

Over de functie

Het betreft een vacature voor chef de clinique allergologie die een bijdrage wil leveren aan de verdere ontwikkeling van de vakgroep. Bijdrage aan de ontwikkeling van de klinische immunologie is gewenst.

Over uzelf

Naast enthousiasme voor het werken in de kliniek bent u bereid tot het geven van onderwijs en nascholing. U beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en collega’s kunnen u snel en gemakkelijk benaderen. U staat open voor nieuwe ontwikkelingen en wilt de samenwerking met aanpalende specialisten en kinderartsen intensiveren. U wilt tot slot eveneens actief zijn in de ziekenhuisorganisatie.

Wij bieden

U wordt op basis van de AMS aangesteld als chef de clinique allergologie binnen het Medisch Specialistisch Bedrijf ZMC.

Informatie

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot mevrouw I.F. Licht, allergoloog, tel. 075-650 7658, licht.i@zaansmc.nl of in  haar afwezigheid tot het secretariaat van het MSB via msbbestuur@zaansmc.nl.